mad med mere Damhustorvet

Årets nytårsmenu 2018

Nytårsaften er årets festligste aften.
mad med mere-slagteren hjælper dig rigtig godt på vej.

God mad gør mennesker glade og nytårsaften er en glad aften. Din slagter gør det let for dig at servere en fantastisk nytårsmenu, hvor der er tænkt grundigt på det hele. Du skal bare invitere gæsterne, dække et festligt, flot bord og anrette menuen i dit eget køkken.

Menuen er beviset på, at de faguddannede slagtermestre kan deres håndværk - og mere til. Du kan glæde dig til at servere et sandt bombardement af smagsoplevelser, som dine gæster vil huske langt ind i det nye år.

Nyd årets sidste aften sammen med familie og venner - og sig goddag til 2019.


Sådan anretter du den perfekte nytårsmenu

Nytårsmenu
4 retter Pr. person kr. 359,00

Tilvalg
Appetizer Pr. person kr. 120,00
Natmadskit Til 4 personer kr. 199,00

Forret

Lufttørret skinke på solbærpuré med melonkugler og macadamianødder, brøndkarse og stenovnsbagt kuvertbrød.

At lave en ordentlig lufttørret skinke er ikke bare lige til. Kun de bedste skinker udvælges. De saltes og lagrer præcis så længe, at skinken er moden, fast og smager fantastisk. Slagteren har valgt at servere skinken sammen med smagen af let syrlige solbær, sød melon, sprøde nødder og frisk brødkarse. Anret det hele på en fin tallerken.
Vælg et glas tør hvidvin til nytårs-forretten - helt efter din smag - eller fortsæt årets sidste aften med en fin tør eller halvtør champagne?

Mellemret

Karl Johan suppe, italiensk tortellini med ricotta og spinat, fennikel og salturtsalat, hestebønner samt pancetta.

Før hovedretten skal på bordet er vores mellemret et sikkert hit. Vi har valgt at skærpe dine og gæsternes sanser med en skøn cremet suppe - kogt på sarte og delikate Karl Johan svampe med tortellini med italiensk ricotta og spinat.
Dertil italiensk inspireret pancetta der sætter prikken over i’et.

Hovedret

Oksemørbrad og braiseret shortrib med blomkålsknas og råsyltede tyttebær, asparges, broccoli samt  pariserkarotter med gulerodscruditè, sauce bordelaise og kartoffelkroket med krydderurter.

Vi har gjort os ekstra umage for at give dig en perfekt nytårs-hovedret. Mørbraden er det absolut bedste stykke oksekød du kan få. Smørmørt, saftigt og fuldstændigt reelt.
Til at supplere med har slagteren braiseret lækre shortribs.
En rigtig menu skal spille på alle fem smagskomponenter - afstemt helt rigtigt. Sødt, salt, surt og bittert - og selvfølgelig den udefinerbare umami-smag. Det er her tilbehøret til hovedretten kommer ind. Sødme fra gulerod, salt og umami fra saucen, tilpas sødme og surt fra tyttebær.
Glæd dig også til vores bordelaise, som er en klassisk fransk rødvinssauce, som passer helt perfekt til det stegte kød.
Husk at finde en god flaske rødvin frem - helt efter din smag. Så er der serveret.

Dessert

”Is en surprise” iscreme med smag af tahiti-vanilje og tonkanød med 2 slags marengs og hindbærcoulis samt frisk mynte og violet skovsyre.

Is er mange ting, men her venter der store smagsmæssige overraskelser - det betegner vist allerbedst nytårsmenuens dessert. Isen er lavet med sød vanilje fra stillehavsøen Tahiti og spændende smagsnuancer fra tonkanødder. Hertil får du to forskellige slags sprød marengs og en coulis af hindbær.
Desserten pyntes med frisk mynte og smuk violet skovsyre.
Voila.

Tilvalg til nytårsmenuen

Appetizer

10 g kaviar Oscietra Royal fra Italien med smørstegte blinis og fed cremefraiche 38%.

Udvid nytårsmenuen og start aftenen med dronningens nytårstale og en fin lille blinis med eksklusiv ægte kaviar og en smule cremefraiche. Et glas dejlig og sprudlende champagne hører sig naturligvis til.

Appetizeren købes som tilvalg til nytårsmenuen.

Natmadskit

Slagterens natmadskit eller brunch bestående af: Leverpostej, løgpølse, kødpølse, rullepølse, spegepølse, snackpølser, rødbeder, cornichoner, italiensk salat.

Når nytårsfestlighederne er ved at være slut - ud på de små timer - er det godt at have et ”ekstra kort” på hånden.
Slagterens natmad- eller brunch-kit med leverpostej, et udvalg af hjemmelavede pølser og lidt lækkert tilbehør til vil dine gæster helt sikkert ikke sige nej til.

Natmadskittet købes som tilvalg til nytårsmenuen.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.