mad med mere Damhustorvet

Orientalske andebryster

Orientalske andebryster

Ingredienser

  • 2 stk. andebryst med skind
  • 40 g abrikoser
  • 2 springløg
  • Et lille stykke chili
  • 1 stang citrongræs
  • Lidt frisk ingefær
  • Ærteskud

Opskrift til 4 personer

Skær abrikoser og springløg i mindre stykker. Snit chili og ingefær fint. Fyldet blandes sammen. Løsn forsigtigt skindet på andebrysterne og fordel fyldet under skindet. Flæk citrongræs i mindre stænger på den lange led og stik dem igennem andebrystet på den lange led, så de ligner lidt et spyd.

Grill brystet ved indirekte varme i 15-20 minutter i en 200°C varm grill. Hvis fedtet ikke er gyldent og sprødt, lægges det med skindsiden nedad direkte over kullene til sidst. Hold konstant øje med andebrysterne og vend dem yppigt, da der meget nemt opstår flammer. Servér en lækker sommerlig salat til.

Pynt med en ærteskud på toppen.